Ας Βοηθήσουμε την Αλεξάνδρα, για να λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016..

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι Έλληνας κολυμβητής και

ένα άτομο με αναπηρία. 

Μέλος της Εθνικής Ομάδας και της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας, κάτοχος του εθνικού ρεκόρ στις κατηγορίες 50 και 100 μέτρα ελεύθερο και ύπτιο, 
η Αλεξάνδρα έχει αποδείξει την αξία της μέσα από την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο 2016 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία και το 2016 Ρίο Καλοκαίρι Παραολυμπιακούς Αγώνες. 
primary image
Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια για την καλύτερη προετοιμασία για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που είναι αναγκαία για την εξασφάλιση οικονομικής βοήθειας. 
Καθημερινά εκπαίδευση, την αγορά τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα έξοδα μετακίνησης, που δυστυχώς δεν καλύπτονται από το Ελληνικό Δημόσιο. 
gallery image
Σε ένα περιβάλλον γενικότερης οικονομικής κρίσης, οι προσπάθειες αυτές θα μπορούσαν να θεωρηθούν λιγότερο σημαντικές. Σας προσκαλούμε όλους εσάς, που πιστεύουν ότι θα έπρεπε να χειροκροτήσουν την προσπάθεια αυτή της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, να συμβάλει στην έρανο μας. 
gallery image
Συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων για τη συνέχιση των προπονήσεων και την ομαλή συμμετοχή στους Αγώνες της Αλεξάνδρας θα πρέπει οπωσδήποτε να στεφθεί με επιτυχία. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί την Αλεξάνδρα!
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=VqHeKTxec04&w=320&h=266]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *